Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vásárlási feltételek

A vásárlás menete

A Vásárlás menete

Tisztelt Vásárló!


Az alábbiakban megtalálja a vásárlás menetét. Regisztráció nélkül, tud nézelődni, válogatni, termékeket rakni a kosarába, viszont vásárlását csak úgy tudja véglegesíteni (megrendelni), ha az adatait megadta, és vásárlási feltételeinket elfogadta.

Figyelem!! A regisztrációval, és/vagy az adatai megadásával, és a megrendelés elküldésével, ön elfogadja az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket (ÁSZF), így arra kérjük, hogy regisztráció és/vagy vásárlás előtt, azt alaposan tanulmányozza át, mert abban -a törvényi előírásoknak eleget téve-, minden önt és minket érintő kérdés tisztázva van, és csak akkor regisztráljon, és/vagy vásároljon, ha annak teljes tartalmát megértette, és azzal mindenben egyet ért, és a továbbiakban kötelezőnek fogadja el, önmagára nézve!

Regisztráció és vásárlás

Házhozszállítás

Fizetés és garancia

Üzletünk

Elállási jog:

Ön a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlástól - figyelemmel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4. §-ára - indoklás nélkül elállhat, a termék visszaküldése esetén a teljes kifizetett összeget visszatérítjük Önnek az alábbi feltételekkel:
A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól mentes, hiánytalan állapotú) terméket a megrendelő nevével, saját költségén visszaküldi a Profil Center Kft. címére (2321 Szigetbecse BAlassi tér 6.), a számla másolatával együtt, és mi haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül visszatérítjük Önnek a kiszállított termékek vételárát a kiszállításkor keletkezett szállítási költséggel együtt.
Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk, valamint cégünk követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Amennyiben Ön írásban él elállási jogával, elegendő, ha nyilatkozatát az elállási határidőn belül elküldi.
Az elállás joga alól az egyedi termékek jelentik a kivételt, mivel a vételárat visszakövetelni olyan termék esetén nem lehetséges, amelyet kifejezetten a vevői kérésre, egyedi igény alapján készítettek, rendeltek. (A vevő kérésre megrendelt nem készletes termék, színvakolatok ) A vállalkozások nem kötelesek olyan termékek feltétlen visszavételére, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére szereztek be. Ha ezekben az esetekben elfogadnánk az elállási jog gyakorlását, akkor ez gazdaságilag értéktelenné válna.


Elállási jogával a következő módokon élhet:

vevőszolgálatunk e-mail címére küldött levelében
személyesen

Regisztráció és vásárlás 

Webáruházunkban a vásárláshoz regisztráció, vagy a vásárlás (megrendelés) véglegesítéséhez az adatainakmegadásaszükséges. Amennyiben a regisztrációt választja, tehát nem szeretné minden vásárláskor az adatait újra és újra megadni, akkor érdemes a regisztrációt, még a vásárlás előtt elvégezni. Kérjük, regisztrálja magát. A regisztráció megerősítése érdekében hamarosan kapni fog egy email-t. A megerősítés után regisztrált felhasználó névvel és jelszóval lépjen be a webáruházba. Kattintson a kiválasztott termékkategóriára. (A lap tetején megjelenő szűrők segítségével könnyen kikeresheti a kívánt terméket. Ha egy gyártó termékeit szeretné egyszerre végigböngészni kattintson a termékeknél feltüntetet gyártó nevére.) Helyezze a kiválasztott termékeket a kosárba. A kiválasztás befejezésével kattintson a kosár tartalma feliratra. (fejlécben). Ellenőrizze a kiválasztott termékeket. A megjegyzés rovatba egyéb információkat közölhet a termékkel és a szállítással kapcsolatban. Fogadja el a vásárlási feltételeket, majd küldje el a megrendelést. A megrendeléseket e-mailben visszaigazoljuk.
Amennyiben vásárláskor inkább az adatai megadását választja, úgy minden megrendeléskor újra és újra meg kell adnia az adatait. Kivételt képez ez alól, ha az adatai megadását követő 5 napon belül, aktiválja magát, mert ebben az esetben regisztrált felhasználóvá válik, és ekkor már elég a felhasználónevét és/vagy e-mail címét és jelszavát megadnia a következő vásárlásakor.
Az adott témáról bővebben az ÁSZF-ünkben olvashat.


Házhozszállítás


A rendelés feladásátkövető munkanapon munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot.
A telefonbeszélgetés alkalmával még egyszer leegyeztetjük a megrendelt termékeket és megbeszéljük a házhozszállítás módját és előrelátható időpontját. Amennyiben a megrendelőt nem tudjuk a megrendelésétől számított 2 munkanapon belül telefonon utolérni, úgy a megrendelést töröljük!

Ön a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállhat, a termék visszaküldése esetén a teljes kifizetett összeget visszatérítjük Önnek. Az elállás abban az esetben is érvényes, ha az arra irányuló kérést a vásárlástól számított 8. napon küldik vevőszolgálatunk részére.
Ön a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlástól - figyelemmel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4. §-ára - indoklás nélkül elállhat, a termék visszaküldése esetén a teljes kifizetett összeget visszatérítjük Önnek az alábbi feltételekkel:
A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól mentes, hiánytalan állapotú) terméket a megrendelő nevével, saját költségén visszaküldi az OtthonDepo.hu címére (3300 Eger, Nagyváradi út 17.), a számla másolatával együtt, és mi haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül visszatérítjük Önnek a kiszállított termékek vételárát a kiszállításkor keletkezett szállítási költséggel együtt.
Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk, valamint cégünk követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Amennyiben Ön írásban él elállási jogával, elegendő, ha nyilatkozatát az elállási határidőn belül elküldi.
Az elállás joga alól az egyedi termékek jelentik a kivételt, mivel a vételárat visszakövetelni olyan termék esetén nem lehetséges, amelyet kifejezetten a vevői kérésre, egyedi igény alapján készítettek, rendeltek. (Az országba egyedi kérésre behozott csempék, padlólapok, termékek. ) A vállalkozások nem kötelesek olyan termékek feltétlen visszavételére, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére szereztek be. Ha ezekben az esetekben elfogadnánk az elállási jog gyakorlását, akkor ez gazdaságilag értéktelenné válna.


Fizetés :

Banki átutalás

Készpénz - kizárólag személyes átvétel esetén!

A számlát a termék átvételekor kap a Vevő.


Az adott témáról bővebben az ÁSZF-ünkben olvashat.

E-mail: info@profilcenter.huÜzletünk:  Hőszigetelő, gipszkarton és Csempediszkont

2340 Kiskunlacháza

Dózsa György út 50.

Tel.: 06-20-598-4477
profilcenter@gmial.hu

 

2321 Szigetbecse

Makádi út119.

Tel: 06-20-491-1060

profilcenterkft@gmail.com
Web-áruházunk működésének elsődleges célja a vevők igényeinek és elvárásainak megfelelni, mind a termékek és szolgáltatások tekintetében egyaránt. Célunk megvalósítását leginkább a vevőktől kapott visszajelzések, javaslatok segíthetik, ezért kérjük segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival.

Webáruház készítés