Kategóriák
Színposta

Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Wellis Rio Grande 2019 W-Flow

Wellis Rio Grande 2019 W-Flow
 • Wellis Rio Grande 2019 W-Flow
 • Wellis Rio Grande 2019 W-Flow
 • Wellis Rio Grande 2019 W-Flow
 • Wellis Rio Grande 2019 W-Flow
9 999 900 FtA hidromasszázs rész belső kialakítása azonos a népszerű Wellis Malaga medence ergonomikus elrendezésével. Felszereltségéhez tartozik a vízesés fúvókán kívül még 3 db világító csobogó, melyek vizuális hatásukkal pihentető légkört teremtenek. A 40 db hidromasszázs fúvóka révén a fürdőzőknek a lehető legjobb masszázsélményben lehet részük, míg szuperfinom szűrőbetétek tartják a jakuzzi vizét kristálytisztán.

A swim spa ellenáramoltató rendszerrel ellátott úszó része teljesen új dizájn szerint lett kialakítva. Belső szélessége közel 2 méter, hossza 314 cm.
Mérnökeink hosszú időt töltöttek szimulációval, hogy kifejlesszék a tökéletes úszótér formát, és megoldást találjanak a leghatékonyabb ellenáramoltató-rendszer megalkotására. A W-Flow áramoltató rendszer nagy előnye, hogy a hagyományos típusokéhoz képest kétszer annyi vizet mozgat meg. Sikerült a víz áramlási szélességét 50-60 cm közé szorítanunk, amely az áramoltató rendszer energiájának jobb kihasználása révén tökéletesen kiegyensúlyozott úszást tesz lehetővé. Az 5 előre programozott, és a 3 személyre szabott úszóprogram lehetővé teszi a leglassabb, legkényelmesebb úszástól a legnehezebb edzésig, az erőnléti szintünknek megfelelő testmozgást. Egy másik jelentős újítás, hogy a mechanikai elemek száraz helyen, és nem a víztérben vannak, így bármilyen mechanikai javítás elvégezhető a víz leeresztése nélkül.

Miért válasszunk swim spa-t a klasszikus úszómedence helyett?

A nyár közeledtével sokan elgondolkoznak rajta, hogy úszómedencét építtessenek a kertjükbe. Ha nem csak hűsölni és pancsolni akarunk, hanem első sorban az úszás, mint mozgásforma fontos számunka, akkor a keresgélés közben hamar találkozhatunk a medence alternatívájával, a swim spa- val.

De mire jó ez a medence? Vajon praktikusabb, mint a jól bejáratott, épített konkurenciája? Hogy találjuk meg a számunkra legideálisabbat?

Kezdjük azzal, ami leginkább befolyásolni fogja a választásunkat: mérjük fel, hogy mekkora terület áll rendelkezésünkre. Az úszómedencék – főként az épített medencék – nagy helyet foglalnak, így ha kisebb udvarunk van, vagy csak beltéren tudjuk elhelyezni a medencét, egy swim spa mindenképpen jobb megoldást jelenthet számunkra.

Az épített medencék kialakítása jóval hosszabb időt vesz igénybe, ki kell ásni az alapot, betonozni, ami akár két hétbe is beletelhet. - Csak a melegebb hónapokban tudjuk használni őket, télen pedig le kell ereszteni a vizet. Ezzel szemben a swim spa jobban ellenáll az időjárás változásnak, így akár egész évben használható.

Fenntartási költsége is alacsonyabb, éves szinten kb. fele az épített medencék 4-5 havi költségének.

A swim spa félig süllyesztett kivitelben is kapható, ami lehetővé teszi, hogy a medencét betonalap kialakítás nélkül, félig a talajba lehessen süllyeszteni. Természetesen süllyesztés nélkül, különálló medenceként is használható, sőt akár máshova is áthelyezhető.

Ami még befolyásolhatja a költségeket, az a medencetető, amit mindenképp ajánlott használni, nem csak a medence könnyebb tisztántarthatósága érdekében, hanem biztonsági okokból is, hogy a környéken játszó gyerekek és háziállatok nehogy véletlenül beleessenek a vízbe. Az épített medencénél ez jelentős többletköltséggel jár, míg a swim spa-nál az alap ár részét képezi.- Ugyan egy épített medence a luxus érzetét varázsolja a kertbe, ám a swim spa hosszú távon praktikusabb lehet.
 • TULAJDONSÁGOK:
  Ülőhely / Fekvőhely a jakuzzi térben 1 fekvőhely, 5 ülőhely
  Nettó súly (kg) / Vízmennyiség (l) 1200 kg/6 890 l
  Vázszerkezet Rozsdamentes acél
  Oldalburkolat HorizontSide™ oldalburkolat
  Akril erősítés Üvegszál
  Szigetelés Polyfoam (2 cm)
  Lefolyó 2 db
  Feszültségigény (masszázstér) 1 × 32A 230V/50 Hz
  Feszültségigény (úszótér) 1 × 48A 230V/50Hz
  Vezérlő egység

  Gecko (IN.YE-3 + IN.YE-8)

  Kezelőpanel

  2 × SmartTouch

  Összes fúvókaszám

  40 db

  Laminar vízesés fúvóka

  3 × 3 db

  Vízesés

  1 db

  Fűtőegység

  3 kW

  Motorok (masszázstér)
  2 db 3 LE egysebességes
  1 db Vízkeringető motor

  Motorok (úszótér)
  3 db kétsebességes (Gecko)
  1 db Vízkeringető motor

  Vezérlés 2 db Smart Touch
  Szűrő 2 db + 1 dbc Superfine papírszűrő
  Vízkezelés 2 db UV-C lámpa
  Színterápiás LED világítás 16 + 18 db LED
  Fejpárna 3 pcs
  Hangrendszer Aquasoul™ Pro 4.1
  SmartPhone app - wifi kapcsolat in.Touch 2
  Thermotető Opció
  Úszóbot Igen
  Hőcserélőre való előkészítés Igen


  A Rio Grande 2019 swim spa félig süllyesztett kivitelben is kapható, ami lehetővé teszi, hogy a medencét betonalap kialakítás nélkül, félig a talajba lehessen süllyeszteni.
 • Cikkszám
  152328
Webáruház készítés