Kategóriák
Színposta

Hírek
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Wellis Helios hemlock szauna

Wellis Helios hemlock szauna
379 900 Ft

1 személyes beltéri RedLight™ infraszauna
 • Kanadai hemlock fenyő
  6 mm füstszínű biztonsági üvegajtó és oldalüvegek
  színterápiás LED világítás
  Bluetooth vevőegység (zenelejátszás)
  2 db hangszóró
  Szellőztető nyílás
  Energiaigény: 1,65 kW

  Fűtőtestek:
  4 db Redlight™ infraszauna fűtőtest: 1,65 kW/230 V
  • 2 db elülső infraszauna fűtőtest (2x400W)
  • 1 db hátsó infraszauna fűtőtest (350W)
  • 1 db vádli infraszauna fűtőtest (500W)

  Szaunákkal kapcsolatos hasznos információkat itt olvashat.

  Energiatakarékos Redlight™ infraszauna fűtőszálak

  Egy energiatakarékos Redlight™ carbon (szénalapú) fűtőszállal rendelkező infraszauna megvásárlásával nem csak pénzt takarít meg, de segít megvédeni földünk erőforrásait is. Kutatásaink eredményeként elértük termékeink minden szempontból maximális energiatakarékosságát. Magas hőhatásfokú, melyet egy fém fűtőszál energia igényének kevesebb mint 30%-ával éri el. Hosszú élettartam, 5 000-7 000 óra jellemzi őket.

  A villanykörtéhez hasonó gyorsaságú felfűtési idővel azonnal érezhető meleget ad. Más gyártó infraszaunáiban ez az idő 15-20 percet is igénybe vehet, ami idő alatt Önnek várakoznia kell, és nem utolsósorban a villanyórája is pörög.

  Infraszaunáink kizárólag az úgynevezett “távoli infra sugarak” (FIR) tartományában, 1.5 µ m to 15 µ m között sugároznak. Ezt a tartományt “az éltető fény”-nek is hívják. A távoli infrasugarakat bőre gyorsabban nyeli el. Kellemes, a kandallótűzhöz hasonló hőérzetet nyújt. Nem bocsát ki káros, magas frekvenciájú elektromágneses és ultra ibolya sugarakat. A távoli infravörös sugarak közvetlen a szaunázó testén hatnak, a körülötte levő levegő felmelegítése nélkül.

  A szauna helyét úgy kell megválasztani, hogy maradjon legalább 20 cm a teteje, és a födém között, mert a vezérlőegység, és a szellőző ventilátor kivezetése is a tetőn kap helyet.

  Amennyiben a Helios hemlock infraszauna valamilyen oknál fogva nem felelne meg az Ön elvárásainak (eltérő méret vagy eltérő alapanyag igény) kérjük nézze át az egyedi rendelésre gyártott épített típus szaunáinkat.
 • Cikkszám
  272802
Webáruház készítés